Extra Extra: Rikki Rockett är vegan

Ibland blir man förvånad. Igår var en sån dag, vi repade inför giget den 28:e mars och helt plötsligt säger Snake att Rikki Rockett, trummis i glambandet Poison, är vegan. Lite senare samma kväll får jag reda på att ryktet om att Bill Ward, Black Sabbaths gamla trummis, också är det faktiskt stämmer. Sen börjar jag googla lite smått om det och en helt ny värld av hårdrockande vegos breder ut sig.

Och eftersom det är påsk nu snart så kommer det ett gäng recept från FDR som inte kan hantera arbetslivsfrågor men som jag ändå tycker gör bra grejer.
______________________________________________________________________________
Konflikt växer så det knakar, nya uppdateringar är: udda vinkeln om apoteksmonopol, Müller, Syrran, Samhällsfeber, redundans och petter om papperslösa.

6 kommentarer

  1. Veganism är vänsterns paria.

  2. Du är vänsterns paria.

  3. ”är” eller ”blir behandlad som”?

  4. […] även: Zwitterjon om apoteksmonopolet, red metal om veganism och hårdrock, Kim Muller om blockad mot Mickedonken., slutstadium är med i radio, samhällsfeber om […]

  5. […] Vinkeln om apoteksmonopol, Kim Müller skriver ett inlägg inspirerad av mig, Red Metal om veganer, Slutstadium om en radiodebatt, Vida Latina fortsätter skriva om Colombia och […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar