Finns Per Gudmundsson på riktigt?

Ibland undrar jag om människor finns på riktigt. Enligt Gudmundsson är det komiskt och slående kommunistiskt att partiledningen går i arv. Han upprörs över att Lasse Ohlys dotter hamnade som reserv i Ung Vänsters styrelse.

Jag undrar om han har reflekterat över ett land i väst som efter nästa val kan ha styrts av två familjer sedan 1989, helt oberoende av nätverk och släktskap. Eller varför inte att halva Sveriges politikerkår är släkt eller buksvågrar/svägerskor? Nej det handlar om att människor som är vana vid en politisk miljö blir politiskt tänkande. Man blir som man umgås helt enkelt.

Jag har sagt det tidigare, om gräddan av liberala tänkare inte har mer att komma med finns ingen anledning till oro.
________________________________________________________________________________
För övrigt vill jag hälsa Autonoma Kärnan välkommen till Konflikt. Nytt annars är: Petter om syrror, Syrran om asylkassan, , Nika badar och Akuhujan om biologism Intressant?

Annonser

4 kommentarer

  1. Enligt Gudmundssons bristande/totala avsaknad av/högerpropagandistiska (välj själv) logik är tydligen både nuvarande regering och näringsliv också på god väg mot att skapa en nepotisk diktatur:
    http://alliansfrittsverige.blogspot.com/2008/03/mars-26-2008-dagens-utnmninsgpolitik.html

    Vet inte om jag orkar vara förvånad eller upprörd, men Gudmundsson tycks inte vilja ha en seriös politisk debatt. Varför tillåter SVD honom att gång efter annan sänka den intellektuella nivån på deras ledare? Även om man ogillar SVDs politiska ståndpunkt så är en seriös debatt ändå utvecklande för alla parter. Allt han gör är att misstänkliggöra allt och alla han själv ogillar genom grundlösa insinuationer och larviga ”guilt by association”-argument.

  2. Har själv ingen särskild åsikt om Gudmundsson och läser sällan hans artiklar, men någonting rätt verkar han ju göra med tanke på hur ömma vänstertår han uppenbarligen trampar på.

  3. […] syrran påminner om asylkassan, säg välkommen till vår senaste medlem, Autonoma Kärnan , red metal är sur på nån […]

  4. […] – fajten över, kampen går vidare, Utnämningspolitiken – kom igen, Det lönar sig att kämpa, Finns Per Gudmundsson på riktigt?, Paus i aktivistlivet, Asylkassan behöver pengar!, […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s