Morian – tråkigast i bloggosfären

På en högst inofficiell konfliktträff kom vi fram till att Morian är tråkigast i bloggvärlden. Han lider djupa av pellefantkomplex och skriver sällan något som är värt att läsa.

Tack och hej.

_______________________________________________________________________________________________________________
Högst intressant för sossar och bloggare till höger och vänster om tråkigheten.

konflikt: Mllstrm om dystopier, Vida Latina om den tragiska Rominagrejen och Täcket om en gammal dikt.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

5 kommentarer

 1. Bibeln är en trist bok, Frida Kahlo hade mustach, Jenny Marx blev osynliggjord osv. osv. Kom med något nytt. Morians problem är att han skriver så mycket borgerlig trams att halva hans blogg består av en självövertalning om att han visst är sosse. Ungefär som Boris ständigt måste gråta ut att han är marxist varje gång han hyllat varufieringen utav levande arbete.

 2. Jag gillar Morian för att han är intellektuellt hederlig och beredd att ifrågasätta sina egna åsikter och ställningstaganden.

  Men han tenderar att ofta vara ofantligt tråkig, främst för att han ständigt är så extremt politiskt korrekt. Kan inte på rak arm minnas att han skrivit något som möjligtvis skulle kunna uppröra någon förutom de mest intoleranta extremister.

 3. […] mycket intressanta saker; Vida Latina live desde Colombia, Redmetal konstarerar klarsynt att Morian är tråkigast av alla, syrran om kolonialism och välkomna varmt Mellström som kommer utgöra ett starkt tillskott, han […]

 4. Hej.

  Det är kul att se att Morian uppmärksammas som tråkigast i bloggvärlden. Till saken här att han är skittråkig afk också. Vi som är medlemmar i någon socialdemokratisk ungdomsorganisation (och säkert alla andra jävla sosse-organisationer också för den delen) har vid flera tillfällen utsatts för föredrag av Morian på temat media en sjuhelvetes massa gånger, och det är lika jävla tråkigt varenda jävla gång.

  Jag tror att hans paradnummer är mediahantering – och det skulle väl kunna vara spännande, problemet är bara att han är en smula träig. Och till råga på allt blandar han in en massa högerpolitik hela tiden. Har framtiden något gott med sig så har den en socialdemokrati utan Morian.

 5. Heyyy what is this thing?? Morian and Morian. Swedish and Finnish.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s