In i studion

Då var det dags. Det alla hade väntat på. See You In Hell… har gått in i studion. Ikväll sjöng jag in All My Heroes Wear Masks och The Communion i The Snakepit Studio. Rösten kändes så där, det tar ganska mycket att sjunga som jag gör och eftersom jag glömt bort all sångteknik (förutom alla corny uppsjungningsövningar) så blir det raspigt efter ett tag. Men det löste sig iallafall. Jag började med All My Heroes och det kändes fint. I slutet var jag trött i halsen så jag spelade in ett solo istället, det gick inte lika bra. Det där med att skriva solon är inget jag egentligen tror på, det blir lite tråkigt och stelt ofta. Särskilt när man spelar precis samma solo live sen. Då är det roligare både för bandet och publiken om det kommer något nytt. Ett bra solo kan ge en otrolig skjuts till en låt, ett mediokert solo tillhör genren lite så det är ingen fara.

snake-i-studion.JPG
Snake som ljudtekniker

Det är kul som fan att spela in eftersom våra låtar är så sjukt bra. Inom en månad hoppas vi få upp den första låten här men ambitionen är att spela in alla låtar innan sommaren.

Annat roligt och lite oväntat är att bloggen är omnämnd på DN:s ledarsida. Jag tänker nog inte bemöda mig med att skriva ett svar eftersom debatt med liberaler är att slösa bort sin tid. Vad finns att vinna för mig liksom? Och tror någon att det är mina åsikter som kommer betyda något kring hur det framtida samhället kommer se ut?

_____________________________________________________________________________________________________________

konflikt är det köpenhamn som gäller just nu. Väldigt bra skriva grejer av Redu, Petter och Olle. Syrran finns på yelah också tydligen.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

6 kommentarer

  1. Vem är den snygga bruden på bilden (telefonnummer tack)? Men fan vad kul. När får man höra? Jag vill ha länk till the piratebay nu!

  2. Jag lovar att det kommer när allt är klart. Fan att vissa inte kan vänta och blir ivriga.

  3. Låter intressant! Du får skicka en demo för kapning senare! =)

  4. […] Petter, red metal, syrran, […]

  5. […] och var annars liksom? Olle, Petter diskuterar vidare. Syrran kommenterar migrationspolitiken och Red Metal går in i […]

  6. […] konflikter hos Olle, Petter och Red Metal. Jag väntar på brudarna, man kan inte länka till uteslutande snubbar hur länge som helst. Andra […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s