”Vår generations Woodstock”

Piratbion hade i fredags en YouTube-festival. Det var den helt första i sitt slag och lyriska besökare pratade om att detta var vår generations Woodstock. You Tube är en väldigt spännande sida där man kan lägga upp egna filmer och där en helt egen kultur skapats. Det kan handla om att göra om filmer eller klipp, att bara lägga upp filmer på sig själv, musikvideos i massor och mycket mer. Den respektlöshet som visas mot all kultur i hur folk vrider och vänder på olika typer av klassiker är spännande och uppfriskande.

Jag tycker det var en skittrevlig kväll på många sätt. Det var befriande att det inte fanns några egentliga regler för hur man skulle bete sig, folk skrek och buade, ropade hurra och skrattade i massor. Dessutom serverades det öl och sånt som var trevligt och gjorde stämningen på bion trevlig.

Glädjande nog hade flera av filmerna hårdrockstema. Och publiken jublade varje gång, vare sig det var en omgjord version av Panteras Fucking Hostile eller denna:

_____________________________________________________________________________________________________________

För övrigt har jag provat McDonalds veganburgare nu och den var inte så dålig ändå. Inte prisvärd och sämre än många andra vegburgare men den var helt klart ätbar.

Intressant för youtubare.

Andra bloggar om: , , ,

Annonser

1 kommentar

  1. Det var en stor befrielse att precis som rsms skriver på copyriot.wordpress.com att få skrika och bua (eller att bara höra andra göra det) i en biosalong.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s